• +31(0)13-203-5250
  • info@wim4you.nl
  • Veldhovenring 78,Tilburg, NL

Voor de meeste LIMS oplossingen is een redelijke IT afdeling nodig. Sommige van deze systemen gebruiken vmware tools of hebben tibco servers nodig. Anderen maken gebruik van "Client-software". De meeste van deze systemen maken gebruik van IT-staff ondersteuning.

WIM4Lab heeft dit allemaal niet. Je kunt natuurlijk niet zonder enige IT expertise, maar dit vergt alleen basis kennis en geen zware senior IT medewerkers.

WIM4Lab is een applicatie om laboratoria en andere gebruikers van analytische data, op een eenvoudige manier, on-site en "in-house" data te managen. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je beginnen met het installeren van

WIM4Lab op een krachtige pc, of een kleine vm machine. Zodra je bedrijf in omvang en gebruikers gaat toenemen kun je beginnen met een server of grotere geclusterde VM machines.

WIM4Lab voorziet in eenvoudig op te zetten en managen van: customer requests, projects, studies en analyse certificaten. Het heeft tevens een flexibele rapportage tool.

WIM4Lab is meertalig opgezet. Dit betekent dat je niet alleen in verschillende talen kunt rapporteren, maar dat het hele systeem meertalig kan worden opgezet, zodat  het gemakkelijker word voor mulinationale bedrijven om te communiceren.

WIM4Lab komt voort uit 15 jaar ervaring in de waterbehandeling. Na 15 jaar ervaring in de behandeling van cooling-towers, boilers, afvalwater systemen, commercial and institutional buildings, ziekenhuizen, en zelfs nuclear plants; is deze web-application ontwikkelt.


Wij hopen dat deze applicatie andere bedrijven helpt in hun manier om vaak complexe systemen te managen.