• +31(0)13-203-5250
  • info@wim4you.nl
  • Veldhovenring 78,Tilburg, NL

Iedere week zijn er heel veel evenementen. Hoe onderscheid je nu jouw evenement van anderen?

  • Wat maakt jouw evenement uniek?
  • Hoe onderscheid je je van anderen?
  • Hoe bereik je een groot publiek?
  • Hoe manage ik mijn artiesten?
  • Hoe manage ik mijn kosten?
  • Waar kan ik clubs vinden voor mijn evenement?

Allemaal vragen die jij als organisator hebt, en waar je dagelijks mee te maken krijgt.

Als organisator wil je dat mensen genieten van de “show” die jij verzorgt. Het ultieme doel is dat mensen met een tevreden en blij gevoel vertellen hoe ze hebben genoten van je evenement.

Altijd al evenementen willen managen zonder kopzorgen over hoe bezoekers te trekken, tickets te verkopen en je kosten binnen de perken te houden?

Altijd al problemen gehad met een “seatplan” voor het verkopen van tickets voor stoelen, areas, booths of tafels voor een concert, congres of ander evenement.

Wij hebben een oplossing die een groot deel van deze problemen wegneemt. Met ons systeem wordt het managen van je evenement of evenementen weer leuk. Wij zorgen dat evenementen zonder zorgen met een minimale inspanning kunnen worden gemanaged.

Deze oplossing heet: 

PINEVENTS. 

EEN NIEUW PLATFORM VOOR HET PROMOTEN VAN EVEMENTEN.

Geinteresseerd?  

100% CONTROLE:
Be in control: Inzicht in webverkeer, verkooptrends, klantgegevens en meer.

PROMOTIE:
Wij zorgen ervoor dat je evenement, club en of artiest in het oog springt. Bij Pin-Events krijgen bezoekers up-to-date en relevante informatie over evenementen, clubs en artiesten. De informatie is gebaseerd op de bezoeker wensen.

GEBRUIK DE API:
Pin-Events is je partner voor actuele up-to-date informatie. Het aantal evenementen, clubs en artiesten groeit iedere dag. Wij willen deze informatie graag met je delen. Met onze API kun je deze gegevens naadloos integreren in je eigen website, apps, social-media, ….

VERKOOP KANALEN:
Verkoop je tickets via bekende sites. Via pinevents kun je je evenementen integreren in populaire sites zoals Partyflock, dj-Guide,. …… Integreer met media sites zoals facebook, twitter.

TOOLING:
Uiteraard hebben we ook voor je evenement de juiste tooling zoals barcode-scanner, kassa’s,....

LICENSE PIN-EVENTS:
Wil jij je unieke concept combineren met onze passie voor muziek en evenementen, en zie je mogelijkheden om het Pin-Events merk te promoten in jouw stad? Denk je dat Pin-Events geweldig is en je hebt kennis en “drive”, dan kunnen we je supporten om een maximale omzet te genereren met het Pin-Events merk.

JE EIGEN BRAND?
Wil je zelf onder je eigen bedrijfsnaam organisatoren benaderen en tickets verkopen? Wij kunnen je systeem opzetten. Vraag naar de licentie mogelijkheden.